Hypnoterapi och LED-behandling

Drop-in! Är du nyfiken och har frågor och vill veta mer om hypnoterapi, LED-behandling, öronakupunktur?! Håll utkik efter Prova-på-kvällar, som kommer dyka upp med jämna mellanrum!

Mobiliser

Ryggproblem?! Den 5-6/12 har du möjlighet att boka tid för behandling med Mobiliser! Mobiliser är en anordning för spinal mobilisering. Vid behandling på Mobiliser påverkas ryggkotornas position och ligamenten mellan varje kota stretchas samt flyttas i en rad upprepade små rörelser. Rörelserna är mindre än de vid en manipulation men upprepas hundratals gånger och bidrar till att skapa en naturlig rörlighet i ryggen. Spänningar släpper och en många användare refererar till ” en omedelbar upplevd mjukhet”. (Se www.pharmalight.se) Välkommen!! Begränsat antal tider!!

Friskvårdspeng

Friskvårdsnyheter

LED-behandling

Prova-på-kväll!! 24/5 kl 17-19

anettes massageterapi: Föreläsning "Skapa balans i ditt liv" och prova på hypnos eller öronakupunktur Hairstyle4You: Hårmassage, tvätt, inpackning, styling o ögonbrynsplock. Malin: Manikyr, peeling, hand- och armmassage. Smoothies o lättare tilltugg! 400:-/person Anmälan: Anette 0703-515249 Sandra o Malin: 0413-21068